Hastanemizde Covid-19 Pcr Ve Antikor testlerinizi güvenle yaptırabilirsiniz

Hastanemizde Covid-19 Pcr Ve Antikor Testlerinizi Güvenle Yaptırabilirsiniz

Covid-19 salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de günden güne artarak etkisini sürdürürken virüsün tüm aşamaları için gerekli olan testleri Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’da yaptırabilirsiniz.

Laboratuvarlarımız, COVID-19 testleri için Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir

PCR testleri 24 saat içinde, antikor testleri 1 saat içerisinde sonuçlanmaktadır. Laboratuvarlarımız, 24 saat kesintisiz hizmet vermekte ve sonuçların hızlı raporlanması sağlanmaktadır.

Test sonuçlarınız, uzman doktor ve raporlama ekiplerimiz sayesinde, eksiksiz bir biçimde, hasta bilgilerinin gizliliği ve KVKK veri işleme kuralları çerçevesinde sadece tarafınıza teslim edilmektedir.

PCR ve antikor testleri için hastanelerimizde 7 gün 24 saat örnek alınabilmektedir.

COVID-19 PCR Testi

TESTİ NEDEN YAPTIRMALIYIM?

PCR Testi: Hasta ve hastalık tanısı için virüsün kuluçka döneminden itibaren uygulanan test olan PCR testi, virüsün kişinin vücudundaki varlığının öğrenilmesi için ağız ve burundan alınan örneklerle yapılır. En geç 24 saat içerisinde covid-19 enfeksiyon durumu (pozitif veya negatif) tespit edilir.

Kendinizde veya Yakınlarınızda COVID-19 Şüphesi

PCR testi ile hastalığın tanısının erken evrede konulması; sizin ve sevdiklerinizin tedavi, izolasyon ve önlem sürecinin erken başlamasına yardımcı olmaktadır.

Yüksek ateş

Öksürük

Nefes darlığı

Baş ağrısı

Boğaz ağrısı

Burun akıntısı

Kas ve eklem ağrısı

Halsizlik

Koku ve tat alma duyusu kaybı

İshal

Bu belirtileri gösteren hastaların yanı sıra Covid-19 pandemisinde bazen hiçbir belirti göstermeyen taşıyıcılar da bulunabilmektedir. Bu sebeple kişisel koruyucu önlemlerimizi istisnasız olarak kullanmalıyız.

Ameliyat Öncesi

Cerrahi bir operasyon ya da girişimsel bir işlem öncesi hem kendinizin hem de sağlık ekiplerinin güvenliği açısından PCR testi yaptırmalısınız.

Kurumlar için Testler

Çeşitli kurumlarda çalışanlar arasında pozitif vakanın yer alması ile birlikte kurumlar, hastalık şüphesi olan bazı çalışanlarına Covid-19 testi yaptırmak isteyebilir. Bu gibi durumlar için Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’da Covid-19 testleri gerçekleştirilmektedir. Bu testler ile çok kısa bir sürede virüs bulaşmış çalışanlar tespit edilerek izole bir ortam yaratılabilir ve pandeminin kurum içinde yayılması engellenebilir.

Yurt Dışına Çıkış Öncesi

Yurt dışına çıkmayı planlıyorsanız bazı ülkelere giriş için zorunlu olan PCR testlerinizin sonuçlarını İngilizceye çevrilmiş olarak en kısa sürede alabilirsiniz.

COVID-19 Antikor Testleri (IgM/IgG)

TESTİ NEDEN YAPTIRMALIYIM?

BAĞIŞIKLIK SEVİYENİZİ KONTROL EDİN

Ig G Antikor Testi: Bağışıklık durumunun değerlendirmesinde kullanılır. Virüs bulaştıktan en az 14 gün sonra uygulanan test ile hastalığın teşhisi ve izlenmesi gerçekleştirilir. Antikor testi koronavirüs pandemisi nedeniyle son dönemde oldukça sık duyulmaya başlanan bir test haline gelmiştir. Özellikle yeni tip koronavirüse karşı bağışıklığı olan kişiler bu test sayesinde tespit edilir.

Ig M Antikor Testi: Ig M yani erken evre antikor testinde alınan pozitif sonuç, kişinin kısa süre önce virüs ile karşılaşmış olduğu anlamına gelir. Erken dönemde hastalarda henüz antikor gelişmediyse test sonucu negatif olabilir.

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’da uygulanan Covid-19 testleri ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 212 612 00 00 numaralı çağrı merkezimizden hastanemize ulaşabilirsiniz.