Avrasya'dan dijital ortamda yeni yıl kutlaması

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa 2021 yılına dijital ortamda Facebook ve Instagramdaki ortak yayın ile merhaba dedi.

Kurumsal İletişim Sorumlusu Duygu Apaydın moderatörlüğünde gerçekleşen dijital etkinlikte açılış konuşmasının ardından hastane sağlık çalışanlarının yeni yıl dileklerini ilettiği bir video yayınlandı.

Avrasya Hastanesi Başhekimi - Kardiyoloji Uzmanı Sayın Alaaddin Küçük, Medikal Direktör Yrd.-Acil Servis Ünitesi Sorumlu Hekimi Sayın Dr. Hamdi Kocaahmet, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı - İşletme Direktörü Sayın Ömer Urlu ve Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı - Genel Cerrahi Uzmanı Sayın Op. Dr. Hüseyin Urlu yeni yıl mesajlarını ilettikleri konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Avrasya Hastanesi çalışanlarından şanslı isimler, milli piyango ve altın ödüllerinin sahibi oldu.

Takipçilerimiz arasından yapılan çekilişle 5 kişiye istediği branşta muayene, 5 kişiye de check-up hediye edildi.

2021 yılının tüm dünya ve ülkemize sağlıkla ve mutlulukla gelmesini diliyor herkesin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz